top of page

Moulin de Fontbonne

COVID-19

 

Wij willen u informeren over de maatregelen die wij genomen hebben om het coronavirus Covid-19 mee te helpen bestrijden en onze werkwijze ingeval van een annulatie omwille van Coronamaatregelen.

Het seizoen 2020 was er één dat we niet snel zullen vergeten;  maar als het nodig is blijven onderstaande voorwaarden eveneens geldig voor het seizoen 2021

Tussen twee huurders wordt elke vakantiewoning grondig verlucht en gereinigd.  Daarna doen we het nodige om zoveel mogelijk te ontsmetten zoals o.a : klinken, handgrepen kasten, keukenapparaten, lichtschakelaars, afstandbedieningen (TV, airco , ... ) , zetels, kussens, matrassen, kapstokken, ijskast, ...

 

Bij elke wissel worden de matrasbeschermers gewassen.  Vermits het moeilijk is om tijdens de korte wisseltijd ook alle hoofdkussens te wassen vragen wij aan onze huurders om indien mogelijk hun eigen hoofdkussen mee te brengen. maar als dat niet lukt bezorgen we u een gewassen hoofdkussen.

 

Vermits elk verblijf zijn eigen inkom en zijn eigen privéterras heeft, leeft u echt in uw bubbel zonder dat u nauw contact heeft met de andere huurders.

 

Het zonneterras rond het zwembad hebben we ingedeeld in 'bubbels' per vakantiewoning zodat u ook daar op een veilige en toch ook aangename manier van het zwembad en het zonneterras kan genieten.  Het chloorgehalte van het zwembad hebben we lichtjes verhoogd, maar wees gerust het blijft nog steeds aangenaam vertoeven in het zwembad.

 

Als u de gemeenschappelijke barbecue gebruikt zijn we ervan overtuigd dat eventuele virussen snel zullen verbranden ;-)

Wij garanderen u dat we de aan ons betaalde sommen aan u terugbetalen indien uw vakantie niet kan doorgaan omwille van Coronamaatregelen; u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om uw vakantie naar een latere datum over te boeken, dat hebben we natuurlijk liever, maar we laten u de keuze.

Wij hopen u hiermee voldoende ingelicht te hebben betreffende onze maatregelen en werkwijze omtrent COVID-19.

Jef en Annemie

bottom of page