Moulin de Fontbonne

COVID-19

 

Wij willen u informeren over de maatregelen die wij genomen hebben om het coronavirus Covid-19 mee te helpen bestrijden.

Het seizoen 2020 was er één dat we niet snel zullen vergeten;  maar als het nodig is blijven onderstaande voorwaarden eveneens geldig voor het seizoen 2021

Tussen twee huurders wordt elke vakantiewoning grondig verlucht en gereinigd.  Daarna doen we het nodige om zoveel mogelijk te ontsmetten zoals o.a : klinken, handgrepen kasten, keukenapparaten, lichtschakelaars, afstandbedieningen (TV, airco , ... ) , zetels, kussens, matrassen, kapstokken, ijskast, ...

 

Bij elke wissel worden de matrasbeschermers gewassen.  Vermits het moeilijk is om tijdens de korte wisseltijd ook alle hoofdkussens te wassen vragen wij aan onze huurders om indien mogelijk hun eigen hoofdkussen mee te brengen. maar als dat niet lukt bezorgen we u een gewassen hoofdkussen.

 

Vermits elk verblijf zijn eigen inkom en zijn eigen privéterras heeft, leeft u echt in uw bubbel zonder dat u nauw contact heeft met de andere huurders.

 

Het zonneterras rond het zwembad hebben we ingedeeld in 'bubbels' per vakantiewoning zodat u ook daar op een veilige en toch ook aangename manier van het zwembad en het zonneterras kan genieten.  Het chloorgehalte van het zwembad hebben we lichtjes verhoogd, maar wees gerust het blijft nog steeds aangenaam vertoeven in het zwembad.

 

Als u de gemeenschappelijke barbecue gebruikt zijn we ervan overtuigd dat eventuele virussen snel zullen verbranden ;-)

Als de regio 'Hérault' voor uw aankomst  in code rood staat op de website van diplomatie.belgium.be dan zijn wij bereid u de  aan ons betaalde sommen terug te betalen; we zouden uiteraard liever hebben dat u uw vakantie uitstelt naar een latere datum.

Ingeval Frankrijk de grenzen sluit voor Belgen gelden dezelfde regels als voor code rood.

 

Wij hopen u hiermee voldoende ingelicht te hebben over onze werkwijze betreffende onze maatregelen en werkwijze omtrent COVID-19.

Jef en Annemie

Word je graag op de hoogte gehouden van speciale aanbiedingen ?

Heb je vragen?  Mail of bel ons gerust,

Wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

 

Volg ons

  • Grey Facebook Icon

© Moulin de Fontbonne